Autóüveg fólia eltávolítás - Autóüveg fóliázás Budapesten a legolcsóbban! Autófólia kárpit bontás nélkül.
AutófóliázásAutóüveg fólia eltávolítása szakemberrel

Manapság egyre több ember dönt az autóüveg fólia felhelyezése mellett, nem véletlenül, hiszen maguknak a fóliáknak számtalan előnyük van. Előfordulhat, hogy bizonyos helyzetek megkövetelik az autóüveg fólia eltávolítását, ilyenkor pedig a gépjárműtulajdonos nem hagyhatja figyelmen kívül azt, hogy ehhez szakemberre van szüksége.

A gépjárműtulajdonosok jelentős része azt gondolná, hogy az autóüveg fólia eltávolítása egy rendkívül egyszerű művelet, amihez teljesen felesleges hozzáértő közreműködését kérniük. Valójában ezt nem lehet a véletlenre bízni, ugyanis az autóüveg sérülékeny, könnyedén megkarcolódik. Laikusként olyan sérülést lehet okozni a felületen, aminek javíttatása komoly összegekbe kerül, tehát a szakember által kivitelezett autóüveg fólia eltávolításával spórolhat is, hiszen ennek köszönhetően nem kell semmilyen plusz helyreállítási költséggel számolni.

Ne cselekedjen elhamarkodottan, kerülje el a felesleges kiadásokat, bízza profikra az autóüveg fólia eltávolítását! Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Autóüveg fólia eltávolítás

A korábban feltelepített autófóliát szakszerűen, ragasztófolt -mentesen javasolt eltávolítani. A házilagos fólia eltávolítást az autóüveg védelmében nem javasoljuk! Az autóüveg megkarcolása gyakran okoz fejfájást az autósoknak, melynek kiváltó oka a nem megfelelő autóüveg fólia szerszámok használata. Az autófóliázás nyomot hagy az üveg felületén, melyet csak az autófólia eltávolítás során alkalmazott vegyszerrel lehet hatékonyan eltávolítani.
Az autófólia eltávolítás szakszerűsége legalább olyan fontos, mint az autófóliázás professzionális kivitelezése.  A fólia szakszerű eltávolításakor az üveg nem sérül. A hátsó szélvédőn lévő fólia leszedésnél garanciát nem tudunk vállalni
arra, hogy a fűtőszál épségben marad!

  • Az autófólia leszedése oldalablakonként 6000 Ft-tól.
  • A hátsó szélvédő fólia eltávolítása 12.000 Ft -15000 Ft.
  • Oldalsó háromszög 1500 ft-tól.
    CAM00377Mercedes Benz S osztály üvegfóliázás