Shark Nt Pro 90 - Autóüveg fóliázás Budapesten a legolcsóbban! Autófólia kárpit bontás nélkül.
Autófóliázás

Előre is szeretne hővédő autófóliát, anélkül, hogy a rendőr megbüntetné, vagy a műszaki vizsgán letépnék, ha éppen nincs kit megkenni? Vagy csak egyszerűen nincs gyomra fizetni, hogy a vizsgán átmenjen?

Képzelje el, hogy megállítja a rendőr és beleköt az ugyan világos, de a jogszabályi előírásoknak nem megfelelő autófóliába. Nem érdekli, hogy egész nap az autóban ül. Nem érdekli, hogy amúgy teljesen biztonságosan kilát és sokkal figyelmetlenebb, ha folyamatosan égeti a nap. Nem érdekli, hogy hiába megy a klíma a sötét ruhája csak szívja be a hőt és majd megsül. Őt egy dolog érdekli, a büntetés. És ez ugyanígy megy műszaki vizsgán is, ha nem talál egy zsebet. Elege volt ebből? Akkor válassza a SkyFol NT PRO sorozatát, melyben megtalálható a megoldás!

A SkyFol NT PRO 90 autófólia alkalmazható az első oldalsó üvegeken, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak, az infravörös sugárzás 53%-át kint tartja.

Extrém hővédelem

Egy fémezett hővédő autófólia sorozatnál is közel kétszer jobban teljesít. Világos árnyalatokban és sötétekben is egyértelműen a legerősebb hővédelemre képes.

Akár 90%-os belátásvédelem

A SkyFol NT PRO autófólia sorozat sötétebb változatokban is elérhető, így az autóban nyugodt gyermeket eredményez. Kellemes árnyékban pihenhetnek, vagy játszhatnak, anélkül, hogy erőltetniük kellene a szemüket, miközben a vezető tökéletesen kilát az üvegfelületen a kristálytiszta szerkezetnek köszönhetően.

Egy életre, Japánból…

A SkyFol NT PRO autófóliában alkalmazott technológiát ennek a sorozatnak a gyártója a japán Lintec dolgozta ki. Bár sok gyártó alkalmazza ezt a megoldást az eredetit mégsem sikerült felülmúlni, így a SkyFol továbbra is az eredeti megoldást szállítja. Természetesen az NT PRO autófólia sorozat is tagja a SkyFol Élettartam Garancia programnak.

Figyelem, ne legyen áldozat!

Számos Nt fóliát kínálnak a világon. Az Nt fóliáknál három dologra kell nagyon figyelemmel lennünk. A leggyakrabban előforduló trükk, hogy csak az infravörös sugárzás bizonyos tartományában nyújt megfelelő teljesítményt a termék, pont abban a tartományban, amelyben a kézi műszerek mérnek. Amennyiben megfelelő IR elnyelő bevonatot használunk, még meg kell birkóznunk az optikai tisztaság kérdésével, mely közvetlenül a látómezőnkben, erőteljes zsugorítást követően szintén szerkezeti kérdés. Végezetül biztosítani kell, hogy a technikai paraméterek tartósan megmaradjanak. A SkyFol Shark Nt autófólia sorozatai mindegyik kritériumnak tökéletesen eleget tesz.

Technikai adatlap megnyitása

Shark Nt Pro 90
Szerkezet IR bevonatú
Szín Kristálytiszta
Vastagság 25 mikron
Karcálló réteg Dupla
Látható fényáteresztés 87%
Látható fényreflexió 8%
UV – szűrés 99%
IR – visszatartás 53%
Napenergia visszatartás (TSER) 47%
Származási ország Japán
Garancia  Élettartam garancia!