S4-es biztonsági fólia - Autóüveg fóliázás Budapesten a legolcsóbban! Autófólia kárpit bontás nélkül.
Autófóliázás
Biztonság ablakfóliával!Legálisan az első üvegfelületekre is!

A SkyFol S4-es biztonsági autófólia alkalmazható az első oldalsó üvegeken, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz a 70%-os üvegre telepítetten mért előírásnak. Egyre nagyobb lehetőség nyílik a szabályos autófóliázás terén. Az autósok többsége ki is használja az autófólia adta megoldásokat.

Cégünk rendelkezik a rendőrség által is használt fénymérő készülékkel, így bemérés alapján lehetőség nyílik a két első ablak hővédelmére!

Az ablaküveg belső oldalára ragasztott biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és még a törött ablaküvegeket is képes helyükön tartani, megóvva ezzel életünket, testi épségünket. Magas szakítószilárdságának köszönhetően megakadályozza az erőszakos behatolást, védelmet nyújt robbanás esetén.

Az Ön és szerettei érdekében feltétlen érdemes biztonsági fóliával ellátni a belső üvegfelületeket. A SkyFol biztonsági fóliák nemzetközi minősítések sorával rendelkeznek, számíthat rájuk baleset esetén. Vastag szerkezetének és biztonsági ragasztórétegének köszönhetően a SkyFol biztonsági fólia üvegtörés esetén a táblát egyben tartja, ezzel gátolva a szétrepülő szilánkok által okozott sérülések keletkezését. Védje szerettei épségét SkyFol biztonsági fóliával!

broken-auto-glass-628

A fóliák elsődleges piaci alkalmazását, a megnövekedett erőszakos cselekmények elleni védekezés tette szükségessé. Vastagságukból és szakító szilárdságukból adódóan ezek az anyagok hatékonyabban tartják össze az autóüveget egy esetleges üvegtörési kísérletnél. Az erős szakító szilárdság jelenti a komplex védelmet Ön és autója számára.  A víztiszta biztonsági fólia alkalmazása viszont továbbra is megoldást nyújt ezen felületek védelmére.

A fényáteresztő képességre vonatkozó szabály betartása mellett, az erős UV szűrés és az áthatolás elleni hatékony védelem együttes alkalmazása kínál egy új lehetőséget az autóüveg fóliázás területén.

 

Kinek ajánlott az S4-es biztonsági autófólia?

Az autófólia ma már minden számos járművön megtalálható, hiszen igen sok előnnyel jár a felhelyezése. Autófóliából is többféle van, aszerint, hogy milyen okból szeretné valaki használni: betörésvédelem, belátásvédelem vagy napvédelem is lehet a cél. Ennyi azonban még nem elég ahhoz, hogy jól válasszunk.

Figyelembe kell venni az érvényben lévő szabályozásokat is, amik kimondják, hogy egy autóüveg mennyire lehet sötét. Kötelező megőrizni az üvegek 70%-os fényáteresztő képességét annak érdekében, hogy jól lehessen látni. Egy gyárilag színezett üveg már eleve sötétebb, így arra nem jó akármilyen autófólia. Akinek ilyen autóüvege van, annak az S4-es biztonsági autófóliát ajánljuk.

Az S4-es biztonsági autófólia egy víztiszta, biztonsági autófólia, ami a színezett első üvegekre rögzíthető, anélkül, hogy rontana a látási viszonyokon. A hátsó üvegekre már tetszőleges fólia telepíthető.

Az S4-es biztonsági autófólia gondoskodik arról, hogy vezetés és parkolás közben ne melegedjen fel az autó belseje, de balesetekkel és betörőkkel szemben is lehet számítani rá. Ha érdekli termékünk, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!