Skyfol nr-autofolia - Autóüveg fóliázás Budapesten a legolcsóbban! Autófólia kárpit bontás nélkül.
Autófóliázás

Belátásvédelem felsőfokon, Shark NR autófóliával
Az autók feltörésének leggyakrabb kiváltó oka, hogy az üvegfelületeken keresztül felmérik az ellopható értéktárgyakat. Amennyiben a beláthatóságot Shark NR üvegfóliával gátoljuk, úgy növeljük a rabló kockázatát, aki inkább keres egy olyan autót, ahol biztosra mehet. A Shark NR autófólia sorozatával akár 96%-os fényszűrést is elérhet, ezzel védve rakterét a kíváncsi tekintetektől.

Biztos amerikai minőség
A SkyFol Shark autófóliák között nem talál silány minőségű ragasztószínezett fóliákat. Az RS üvegfólia sorozat vezető amerikai gyártó terméke, mélyszínezéssel készül és nem lilul ki évek multával sem. Az összes Shark autófólia dupla karcálló réteggel készül, így biztosítva hosszú távon a karcmentes megjelenést. A Shark NR sorozat csak minimális hővédelemmel rendelkezik, elsődleges célja a belátás meggátolása. Amennyiben utasok kényelme céljából választ megoldást, úgy javasoljuk a Shark HP-pro autófólia sorozatot.

Tartós UV-védelem

A SkyFol Shark NR autófólia sorozat a poliészterben és a ragasztóanyagban is UV szűrő részecskéket tartalmaz ezzel biztosítva a 99%-os védelmet. Az inorganikus részecskék az idő múlásával sem vesztenek teljesítményükből, szemben sok más gyár organikus részecskéivel.

Kifogástalan kivitelezés

A SkyFol Telepítői Hálózat tagjai valamennyien vizsgázott és gyakorlott szakemberek. Nyugodtan rájuk bízhatja gépjárművét, kimagasló minőségű munkát fog kézhez kapni. Számunkra is egyik legfontosabb értéktárgyunk autónk, így az Önét is megbecsüljük. Aki nem így gondolkodik az nem lehet hálózatunk tagja.

SkyFol okmányok és garancia
A SkyFol Shark NR autófólia sorozat a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkezik, a munka végeztével szerződött partnereink hologramozott formanyomtatvány műbizonylatot állítanak ki a termékről. A Shark NR autófólia sorozat 3 év  leválás, szétválás, buborékosodás és ragasztóhiba elleni garanciával rendelkezik.

Itt tekinthet meg képeket SkyFol Shark autófóliákról!

Shark NR 05  Shark NR 20 Shark NR 35 Shark Nr 50
  Szerkezet Mélyszínezett Mélyszínezett Mélyszínezett Mélyszínezett
  Szín Fekete  Fekete Fekete  Fekete
  Vastagság 25 mikron 25 mikron 25 mikron 25 mikron
  Karcálló réteg  Dupla Dupla Dupla Dupla
  Látható fényáteresztés  4% 17% 29%  50%
  Látható fényreflexió 5% 5% 5% 5%
  UV – szűrés  99% 99% 99%  99%
  Napenergia visszatartás (TSER) 42% 40% 38% 29%
 Származási ország USA
  Garancia 3 év gyártói garancia

 

20140212_142451

Opel Insignia fóliázás


 

Ezért legyen az Ön autóüvegén is shark fólia!

shark fóliák

A shark fóliákat arra tervezték, hogy az autós utazás komfortosabb, biztonságosabb lehessen. Hogyan képesek ezt elérni a SkyFol által kifejlesztett autófóliák és mit tudnak, amit esetleg más termékek nem képesek nyújtani?

A shark fóliák elsősorban a sokoldalúságuk miatt figyelemreméltóak. Rendkívül tartósak, évekre előre lehet számolni ugyanazzal a fóliával, anélkül, hogy újra kellene őket cserélni. Lehetővé teszik a dekoratív, egyedi megjelenést minden jármű számára. Ennek megfelelően megvásárolhatóak karbon, szálhúzott alumínium, illetve matt hatású shark fóliák is.

A shark fóliák a modern technológiáknak és a gondos tervezésnek köszönhetően képesek egyszerre megfelelni az összes felmerülő igénynek, amit az autótulajdonosok támasztanak feléjük. Biztosítják a hő-, az UV védelmet, a törésvédelmet, valamint a belátást is megakadályozzák. Színtartóak, nem buborékosodnak, nem válnak le.

Keressen meg minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén és válassza autójára a méltán népszerű shark fóliák egyikét!