Shark Nt - Autóüveg fóliázás Budapesten a legolcsóbban! Autófólia kárpit bontás nélkül.
Autófóliázás

Prémium minőség Shark NT autófóliával

A SkyFol Shark NT sorozat szinte a fóliagyártás csúcsa. Az egyik legmodernebb rétegtechnológiás gyártás, az egyik legtartósabb szabadalmaztatott színezés, az innovatív új ragasztó teszik az NT sorozatot napjaink prémium termékévé. Még világosabb árnyalatokban is kimagasló hővédelemre képes. Válassza az elérhető legmagasabb minőséget!

Made in USA – amerikai termék

A SkyFol Shark NT autófólia sorozat az egyik vezető amerikai fóliagyártójának legújabb terméke. A Shark NT sorozat technológiailag az egyik legfejlettebb üvegfólia, mivel nem tartalmaz semmilyen fémszármazékot és elegáns megjelenését kizárólag a forradalmi új színezés tartósan biztosítja.

Megbízható UV-védelem

A SkyFol Shark NT autófólia sorozat a poliészterben és a ragasztóanyagban is UV szűrő részecskéket tartalmaz ezzel biztosítva a 99%-os védelmet. Az inorganikus részecskék az idő múlásával sem vesztenek teljesítményükből, szemben sok más gyár organikus részecskéivel.


Kifogástalan kivitelezés

A SkyFol Telepítői Hálózat tagjai valamennyien vizsgázott és gyakorlott szakemberek. Nyugodtan rájuk bízhatja gépjárművét, kimagasló minőségű munkát fog kézhez kapni. Számunkra is egyik legfontosabb értéktárgyunk autónk, így az Önét is megbecsüljük. Aki nem így gondolkodik az nem lehet hálózatunk tagja.

SkyFol okmányok és garancia

A SkyFol Shark NT autófólia sorozat a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkezik, a munka végeztével szerződött partnereink hologramozott formanyomtatvány műbizonylatot állítanak ki a termékről. A Shark NT sorozat 10 év  leválás, szétválás, fémkiválás, buborékosodás és ragasztóhiba elleni garanciával rendelkezik.

Shark NT05 Shark NT20 Shark NT35 Shark NT50 Shark NT70 Shark NT80
 Szerkezet Multi layer sputtered Multi layer sputtered Multi layer sputtered Multi layer sputtered Multi layer sputtered Multi layer sputtered
 Szín Fekete Fekete Fekete Fekete Fekete Fekete
 Vastagság 38 mikron  38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron
 Karcálló réteg Dupla Dupla Dupla Dupla Dupla Dupla
 Látható fényáteresztés 6% 16% 33% 53% 67% 80%
 Látható fényreflexió 5% 6% 6% 7% 7% 7%
 UV – szűrés 99% 99% 99% 99% 99% 99%
 Napenergia visszatartás (TSER) 59% 56% 53% 48% 44% 43%
Származási ország USA
 Garancia 10 év gyártói garancia
autófóliázás, autófólia, fólia, hétvége, hétvégi, hétvégén, hovédelem, uv-védelem, autóüveg, fóliák, autófóliák, olcsó fólia, fóliázás, autóüveg, autóüveg fóliázás, bestfólia, autófóliázás hétvégén, sötétítés, biztonsági fólia, törésbiztos fólia, belátásvédelem, betörésvédelem, szilánk védelem, uva védelem, uvb védelem, skyfol, víztiszta védelem