Melyik fóliát válasszam? - Autóüveg fóliázás Budapesten a legolcsóbban! Autófólia kárpit bontás nélkül.
Autófóliázás

A SkyFol Magyarországon szerződéses viszonyban álló telepítők hálózatát hozta létre. Valamennyi szerződött partnerünk sorszámozott, hologrammal védett formanyomtatvány műbizonylatot állít ki az elvégzett munkáról, melyeket a hatóságok teljes mértékben elfogadnak. Valamennyi autófóliánk a Nemzeti Közlekedési Hatóság Af engedélyével rendelkezik.

Hővédő vagy nem hővédő fóliát kapok?

Az autófóliák között megkülönböztetünk hővédő és nem hővédő változatokat. A hővédelmet nélkülöző autófóliák általában kizárólag színezést tartalmaznak. A klasszikus hővédő fóliák fémezett réteggel készülnek, míg a legújabb fejlesztések már infraelnyelő bevonattal. Sötétebb változatokban válasszunk fémezett fóliát, azok stabilitása és biztonsága miatt, világosabb árnyalatokban az infraelnyelő változatok jóval hatékonyabbak.

Mi a célom a fóliázással?

Raktérvédelem: A rakterek védelme érdekében válasszunk sötét fóliát, melyen keresztül a tolvaj nem tudja felmérni a kockázattal járó eredmény, így nagy valószínűséggel új célpontot keres (Shark RS05, Shark HP03, Shark HP05).

Gyermekvédelem: A gyermekek nyugalmához két tényezőt kell egyszerre javítanunk. Megfelelő félhomályt kell biztosítanunk és szűrnünk kell az égető infrasugárzást. Erre a célra a klasszikus színezett – fémezett fóliák a leginkább alkalmasak (Shark HP05, Shark HP15, Shark HP20).

Hővédelem: A beeső energia hozzávetőlegesen 50-50% arányban oszlik meg a látható fény és az infravörös tartományok között. Amennyiben elsőrangú a hővédelem és mindezt minél világosabb fóliával szeretnénk megoldani, úgy válasszunk rétegszerkezetes, vagy infraelnyelő fóliát ( Shark NT70).

Ki telepíti fel a fóliát?

Az autófóliák professzionális szintű telepítése odafigyelést és nagy gyakorlatot igényel. Óvakodjunk az igénytelen megjelenésű műhelyektől, a számlát adni képtelen, másodállásban dolgozó amatőröktől. A kimagasló minőségű fólia is csúnya lesz, ha nem szakember telepíti.

A SkyFol hazánkban egyedülálló, szerződéses viszonyban álló szakember hálózatot hozott létre, melynek tagjai magasszintű elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek. Partnereinknél biztos, minőségi kivitelezésre számíthatnak.

Az autó szétszedésével, vagy szétszedés nélkül lehet szebben telepíteni?
Téveszme az, hogy csakis szétszedéssel vagy szétszedés nélkül lehetne makulátlan fóliatelepítést végezni. A megfelelő szakember a számára kézenfekvő eljárással kifogástalan munkát tud végezni. Mindkét eljárással lehet komoly kárt, vagy hibást telepítést okozni, megfelelő gyakorlat és odafigyelés a fontos minden esetben.

Milyen garanciát kapok a fóliára?

Fontos, hogy ki biztosítja a garanciát. Egy betéti társaság, aki a fóliákat telepíti, vagy egy nemzetközileg elismert gyártó, aki a világ minden tájára szállítja évtizedek óta termékeit. Az sem mindegy, hogy mire vállalunk garanciát. Kisebb forgalmazók gyakran elkövetik azt a hibát, hogy egységesen minden anyagukra egyforma garanciát nyújtanak, függetlenül azok felépítésétől.

A SkyFol forgalmazója 30 éve működik a magyar piacon, több százezer autóra és több tízezer négyzetméter épületüveg felületre értékesítettek fóliát. A SkyFol beszállítói a világ vezető amerikai gyártói, mindannyian gyári garanciát nyújtanak termékeikhez.

Ki a fólia gyártója?

Az elmúlt években jelentősen felhígult a gyártók köre. Sok távolkeleti gyártó igyekszik meghódítani a nyugati piacokat. Ma még elmondható, hogy ezek a termékek sok tekintetben nem alkalmasak a nyugati piacokra, instabil minőségi szintjük miatt. Mindezek mellett számos amerikai élvonalbeli gyártó is egyre többször vásárol félkész terméket távolkeletről és értékesíti jól bevezetett márkaneve alatt.

A SkyFol kizárólag a világ élvonalába tartozó, magas minőségi szintet stabilan előállítani képes gyártókkal áll kapcsolatban. Fő beszállítói közé tartoznak például az amerikai Commonwealth Laminating and Coating és a szintén amerikai Solamatrix.

A gyártó melyik sorozatát kapom a pénzemért?

Számos vezető gyártó esetében tapasztalhatjuk azt, hogy nem különítik el megfelelően a forgalmazott fóliatípusokat, hanem a legjobb minőségű sorozatukat hírdetve a legalacsonyabb technológiai színvonalat értékesítik. A SkyFol minden egyes sorozatát külön kezeli, feltünteti annak előnyeit és hátrányait. Büszkék vagyunk rá, hogy a Shark HP kategóriájú, magas technológiai színvonalú termékek a magyarországi értékesítési statisztikáinkat toronymagasan vezetik szemben más forgalmazók, kizárólag színezést tartalmazó vezető termékeivel.

20140331_140516